Vă putem ajuta? +40 722 11 07 44 e-mail

Servicii de despachetare

Pe lângă serviciul ce ţine de onorarea comenzilor şi care este asigurat non-stop (conform unei înțelegeri prealabile) de depozitul situat în municipiul Sfântu Gheorghe, str. Lt. Păiș David nr. 9, județul Covasna, firma Vopsele Pulberi, pune la dispoziția clienților săi serviciul de despachetare.

Acest serviciu a apărut ca o necesitate, fiind solicitat de foarte mulți parteneri care s-au confruntat cu următoarele situații:

  • a trebuit să vopsească un singur produs în vederea prezentării beneficiarului (mostră);
  • au primit comenzi pentru vopsirea unor suprafețe mici, unde cantitatea necesară de vopsea pulbere este de ordinul kilogramelor, nu și al unei cutii întregi;
  • a trebuit să realizeze eșantioane reprezentative, produse pentru expoziții etc.

În aceste cazuri, clienții noștri pot apela serviciul de despachetare, serviciu prin care vopselele pulberi se pot comanda în cantități mai mici decât o cutie, de la 1 kg până la max. 24 de kg, dar în cantităţi (kg) nefracționate. Acest serviciu este disponibil de luni până vineri, comenzile sunt preluate zilnic între orele 8–16. De asemenea, livrarea acestor pachete se face în 24 de ore, sau se pot prelua non-stop de la depozitul nostru din Sfântu Gheorghe. În acest caz, prețul vopselelor pulberi rămâne cel din oferta noastră standard. Costul acestui serviciu – compus din contravaloarea expedierii în regim de curierat rapid, a materialelor (cutie, pungi pentru împachetare) şi costul forței de muncă – este prezentat în tabelul următor:

Despachetare Cantitatea despachetată în kg Cost serviciu Observații
Prima despachetare 1–24 kg 10 €
A doua despachetare 1–24 kg 5 € În cazul în care cantitățiile despachetate  compuse
din diferite sortimente nu depășesc în total 25 de kg.

Comenzile se pot efectua telefonic la următoarele numere: +40 267 30 62 00 sau +40 731 01 49 20, prin fax la numărul +40 267 30 62 01 sau prin e-mail la adresa trimiteți e-mail. În cazul în care există deja  o cantitate apropiată de vopsea pulbere despachetată sau rămasă din despachetări premergătoare comenzii unui client şi care să corespunde necesarului comenzii actuale, cantitatea respectivă se livrează fără taxă de despachetare. Apelați serviciul de facturare pentru a afla detalii despre cantitățile fracționate aflate în stoc.

Facturarea se face la cursul de schimb al BNR din ziua respectivă.